Menu


Indhold

 

Det siger kunderne ...

”Signe Tonsberg er lige dele fremragende journalist og ambitiøs redaktionel projektleder. Man kan være sikker på, at der fra hendes hånd kommer levende tekster til tiden, ofte med en ny idé i tilgift. Og så kan man nyde Signes uforlignelige energi og smittende humor imens. Køb hende.”

Stine Carsten Kendal, Administrerende direktør, dagbladet Information


"Signe er skarp, præcis og grundig og er herlig, nem og konstruktiv - og så forstår hun, hvad det vil sige at hjælpe en organisation med journalistisk arbejde. Signe har leveret magasinsparring, artikler, indhold til nyhedsbreve og pressemeddelelser til os gennem to år. Hun er en fornøjelse at arbejde sammen med."

Søren Jensen, kommunikationschef, KVUC og tidligere på Professionshøjskolen UCC

 

"Signes journalistiske og redaktionelle evner er enestående. I redaktørrollen har Signe udvist overblik, forståelse, nøjagtighed og dedikation - og vores seneste specialmagasin er gennemarbejdet til mindste detalje. Signe har en særlig evne til at kommunikere og forstå både kunden og de kreative kræfter i magasinproduktionen. Humøret, entusiasmen og den skarpe og idérige tilgang har været yderst værdiskabende."

Kasper Karstensen, CEO, First Purple Publishing

 

"Signe er en enestående journalist. Præcis, produktiv, passioneret. Og skarp som bare fanden. Jeg har gennem fire år haft den udelte fornøjelse at kunne forny mit redaktørabonnement på de tonsbergske ord. De er altid præcist vinklede, solidt researchede og nysgerrigt velturnerede. Uanset om det drejer sig indfølende portrætter, reportager fra velfærdssamfundets frontlinje eller mere klassiske sager som nyheder, noter eller baggrund fra erhvervs- og kulturliv."

Søren Schultz Jørgensen, direktør og partner, Kontrabande

 

"Samarbejdet med Signe Tonsberg er en herlig kombination af høj professionalisme og en smittende positiv energi. Hendes sprogperler giver liv og personlighed til det skriftlige produkt, og hendes knivskarpe pointer rammer altid plet. Samtidigt føler man sig helt tryg, når man overlader ansvar til Signe, fordi hun har et imponerende overblik og altid leverer lidt mere, end man forventer. F.eks. koordinerede hun på eget initiativ med interviewpersoner, grafiker og fotograf, hvilket var en kæmpe gave til projektet. Det kan ikke understreges nok: Signe er en stjerne at få med på holdet!"

Margrethe Grevy, konsulent, KL Center for Børn og Uddannelse

 

”Signe har leveret et fejlfrit, spændende og gennemarbjedet evalueringsmateriale. Vi er alle dybt imponerede over den måde, hun har forstået vores projekts kerne på. Samtidig har det været en fornøjelse at arbejde sammen med et præcist, velformuleret og engageret menneske.”

Tine K. Michael-Lindhard, projektleder, Københavns Kommune

 

"For mig var det en gave, at Signe Tonsberg kom til mig med en næsten grydeklar ide, og med en klokkeklar forståelse for vores avis' målgruppe, skrivestil og vores redaktionelle arbejdsgang. Hun var lynhurtig til at finde kilder og samarbejde med dem, og det har lettet mit arbejde gevaldigt. Hun ved, hvad en redaktør har brug for."

Lotte Thorn, redaktør for trykte medier, Region Hovedstaden

 


"Signe Tonsberg har givet Væksthus for Ledelse og Lederweb konkret og perspektivrig kritik på sprog og indhold i vores nyhedsbrev i en faglig, indsigtsfuld og engageret form. Hun brænder for god kommunikation og hendes journalistiske rådgivning til ikke-journalister var lærerig - og let at omsætte til praksis."

Claus Christian Jensen, tidligere sekretariatschef, Lederweb

 

”Signe Tonsberg har imponeret os med en meget klar mundtlig og skriftlig kommunikation og journalistik, så hvis vi - forhåbentligt - skal lave en ny stor produktion, så vil vi kontakte hende igen.”


Martin Hagelskjær Damsgaard, pressechef, Handelshøjskolen

 

"Signe Tonsberg leger med ordene, kæler for eksemplerne, giver kilderne modspil og udfordrer formen. Hendes gode humor, selvironi, engagement og empati skinner igennem i hendes tekster, men det gør hendes professionalisme også. Fagligt stiller hun høje krav til sig selv, så derfor afleverer hun naturligvis altid et stykke perfekt og gennemarbejdet materiale i den rigtige tone og til tiden. En artikel fra Signe Tonsberg er altid værd at bruge sin tid på - desværre kræver den sjældent nogen synderlig efterredigering ;-)"

Ulla Johanne Johansson, redaktionschef, Mad & Bolig / Forældre & Børn

 

”Signe Eriksen Tonsberg er efter min mening en kompetent og dygtig freelancejournalist. Hun afleverer til tiden, holder, hvad hun lover, og sidst, men ikke mindst: hun skriver godt.”

Marchen Bacher Jersild, redaktør, Berlingske Tidende

 

”En tekst der bare bliver ved med at drille, og en kunde der ikke er glad. Ikke en god situation for en lille virksomhed. Men efter et opkald til Signe, kom der ro på igen. Signe tog bolden selvom hendes bord var fyldt med andre opgaver og i løbet af få dage var teksten gennemskrevet af et par friske øjne og kunden var igen glad. Dette er min seneste oplevelse med Signe og Tonsberg Tekst. Jeg har også tidligere arbejdet sammen med Signe i forbindelse med andre skriveopgaver for blandt andet TDC og Danske Bank, og jeg har altid oplevet, at Signe udfører opgaverne med stor entusiasme, nøjagtighed og en tilpas kritisk pen.”

Lisbeth Brahe, projektleder, Copenhagen Windows

 

 

Det siger kursisterne ...

"Signe er en på alle måder kompetent underviser! Hun er ikke bare fagligt knivskarp, men har også et overskud, et nærvær og et energiniveau, der gør det til en fornøjelse at være i selskab med hende. Jeg gik inspireret og klogere hjem fra mit kursus hos hende i Dansk Journalistforbund."

Rikke Tjørring, journalist

 

”Signe Tonsberg er en supergod underviser: Inspirerende, morsom, engageret og lydhør. Jeg gik hjem fra kurset for freelancejournalister med fornyet energi.”

Helle Merete Brix, journalist, www.hellemeretebrix.com

 

”Signe Tonsberg gav mig modet og værktøjerne til at starte som selvstændig freelancer. Hun er en dygtig underviser, som har reel erfaring bag sig. Hendes lynkursus er det bedste, jeg har deltaget i.”

Troels Kølln, journalist, www.digitaljournalistik.dk

 

”Inspirerende, meget engageret, og ikke mindst en meget smittende positiv energi. Det er sådan jeg tænker på Signe som underviser på kurset for kommende selvstændige og freelancere. Hun er bl.a. medvirkende til, at jeg nu har haft mod til at træde ud i en tilværelse som selvstændig.”

Karina Reinsch, grafisk designer, ReinschDesign

 

 Meta