Menu


Indhold

 

Se det

Her finder du links og nogle af de artikler, tekster og publikationer, jeg har lavet til kunder og medier som Ud & Se, Berlingske Tidende, UCC magasin, Asterisk, Børn & Unge Forskning, 24timer, Alt for Damerne og Femina og for kunder som Københavns Kommune, Handelshøjskolen i Aarhus og Region Hovedstaden.

 

UCC magasin om udvikling af dagtilbud og skoler / Jeg har gennem flere år været hovedskribent på UCC magasin, som udgives af professionshøjskolen UCC og har fokus på børn og udvikling af skoler og dagtilbud. Se alle UCC magasinerne om blandt andet inklusion, undervisningsdifferentiering, digitale medier, matematik i børnehaven og en hel masse andet.

Magasiner og tidsskrifter om børn, pædagogik og skole / Jeg skriver til en række andre magasiner med fokus på børn, pædagogik og læring fx BUPL's Børn og Unge Forskning. Jeg er skribent og sammen med Camilla Mehlsen gæsteredaktør på Asterisk. Det udgives af Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet.

AsteriskBørnogungeforskning

Publikation om akademikere / Hvad laver akademikerne i kommunerne? De forebygger fx kriminalitet, bygger vandlejepladser, kører juridisk ambulance og udvikler nye måder at hjælpe udsatte på. Læs mere i publikationen som jeg har lavet for KL og Akademikerne.

akademikere i kommunerne

Informationsfolder til lærere / Sammen med grafiker Christina Bruun Olsson har jeg hjulpet Undervisningsministeriet med denne folder målretttet lærere i folkeskolen.

Personligeogsociale

Erfaring og inspiration om tosprogede elever / Hvad skal der til for, at tosprogede elever klarer sig lige så godt i folkeskolen som alle andre elever? Det véd Tosprogs-Taskforcen i Undervisningsministeriets Tosprogs-Taskforce. Jeg har hjulpet dem med at formidle nogle af deres resultater i to publikationer.


Kundemagasin om konkurrencesamfundet / Jeg var redaktør på Dansk Erhvervs Årsmagasin 2014 og producerede magasinet i samarbejde med First Purple og dygtige skribent-, fotograf- og grafikerkræfter.

***

Hvis du vil se endnu mere, ruller du bare videre ned, hvor du kan se en række af de artikler om alt muligt andet, som jeg har skrevet ...

Åben innovation / Sultne kunder og superbrugere hjælper virksomheder til at tænke nyt. Artikel til magasinet ASB Update, som er udgivet af Handelshøjskolen, Aarhus Universitet:

Vigtige sting / Jordemødre og læger i Hillerød bliver bedre til at sy kvinders fødselsbristninger. Artikel til Region Hovedstadens magasin Hovedsagen:

Om hr. og fru København / Hvem er den typiske borger på Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Vanløse og Amager. Tema til Københavns Kommunes medarbejdermagasin Indblik:

Skrig og skrål / Et barn med kolik kan vælte en familie. Læs om Frederikke Løye og få fup og fakta om kolik. Artikel til magasinet Baby:

Børn og opdragelse / Hvor er off-knappen til dit barn - og hvordan får du råd til det hele og ungerne til at dele? Artikler til Baby:

Sprog / Om bandeord. Artikel til Ud & Se:

Psykologi / Om at tage kampen op mod sin indre kritiker. Artikel til Femina:

Familiepuslespil / Om hvordan man kan gøre familiehverdagen lettere med Lean. Artikel til Berlingske Tidende:

Omsorg / Om ildsjæle. Artikler til Indblik, der er medarbejderblad for Sundheds og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune:

Børn / Om hvordan man tackler sukker, gråd og vrede. Og om det dér børneopragelse. Artikler til magasinet Baby:

Familie og forbrug / Om sygekaos i børnefamilier. Og om juleforbrug. Artikler til 24timer:

Teknologi / Om far til fire Jens Rahbek, der har bygget sin egen husbåd med havvarme. Artikel til Dansk Energi:

Samfund / Om hvorfor vi venter så længe med at få børn. Artikel til Ud & Se:

Før fødslen / Om at forebygge bristninger. Artikel til Gravid:

Sundhed / Om problemer efter fødsel. Artikel til Alt for Damerne: 

Uddannelse / SkoleRåd'09 for Skolerådet:

Miljø / Om København som grøn metropol. Artikler for Visit Copenhagen:

 Meta