Menu


Indhold

 

Skyd og ram med din kommunikation

Kommunikation handler om at ramme og rykke en målgruppe. Det kan jeg. Ingen fancy modeller - bare håndværk og omtanke. Hos Tonsberg Tekst er midlet journalistik i ren form, fordi det virker.

Plan og presse

En dårlig pressemeddelelse er som en punkteret cykel. Jeg hjælper jer med at udvælge jeres målgruppe og budskab og skære det til - så medierne har lyst til at cykle med jer. Sammen laver vi en kommunikationsplan tæt på virkeligheden, der virker i praksis.

Tekstforfatteri

Jeg hjælper private og offentlige organisationer med at ramme jeres målgrupper bedre. Jeg udarbejder eller redigerer fx jeres hjemmesidetekster og jeres øvrige kommunikation på skrift.

Lær det selv

Hvis din målgruppe skal lytte til dig, skal du kende dem og tale og skrive, så de forstår dig. Jeg kan lære jer at bruge den journalistiske værktøjskasse gennem interviewtræning, feedback, skrivefifs og viden om, hvordan man vinkler og opbygger sit budskab i skrift og tale, så det fænger.

Jeg er fast interviewtræner for akademiske medarbejdere, har i en årrække holdt kurser for Danmarks Journalistforbund, givet akademikere på Mandag Morgen feedback på fagtekster og holdt kurser for folkeskolelærere i klar kommunikation.

 

Kontakt mig så vi kan skræddersy en løsning til jer.Meta